Επιστροφή στην αρχική σελίδα

ASAKASHI ΦΙΛΤΡΑ, ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ, ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Σύντομη Περιγραφή

Σχετικά με τον κατασκευαστή
Το Asakashi Research Labs ιδρύθηκε στην Ιαπωνία το 1996. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες υψηλής ποιότητας φίλτρα και παρουσιάζει προϊόντα τόσο για αυτοκίνητα όσο και για φορτηγά . Και για τα Asakashi Research Labs, η ADR κατασκευάζει προϊόντα.

Στις αγορές της Ρωσίας και των χωρών της ΚΑΚ, η μάρκα JS Asakashi έχει εκπροσωπηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να επιτύχουν την αναγνώριση και τη θετική ανατροφοδότηση, επιτράπηκε στις εταιρείες να χρησιμοποιούν τις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία προϊόντων, καθώς και τον εξαιρετικά μηχανοποιημένο εξοπλισμό παραγωγής και τη χρήση σύγχρονων υλικών. Κατά τη δημιουργία φίλτρων, εκτελείται αυστηρός έλεγχος ποιότητας, η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9000 και 9001. Τα εργοστάσια της εταιρείας βρίσκονται στην Ιαπωνία. Όλοι έχουν λάβει πιστοποίηση ISO / TS 16949: 2002.

JS Asakashi Χαρακτηριστικά προϊόντος
Για να δημιουργήσει τα δικά του φίλτρα, ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί ένα ειδικό υλικό φιλτραρίσματος , το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με άλλους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως. Τα φίλτρα που κατασκευάζονται από αυτό το υλικό είναι εξαιρετικά αποδοτικά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτά τα φίλτρα ταιριάζουν καλύτερα στις ρωσικές συνθήκες - σημαντικές διαφορές θερμοκρασίας, πιθανότητα χρήσης καυσίμου ή ελαίου χαμηλής ποιότητας, αναρτήσεις σκόνης και αερίου στον αέρα κ.λπ.

Ποικιλία
Η JS Asakashi προσφέρει περίπου 4.000 θέσεις φίλτρων , μεταξύ των οποίων: πετρέλαιο, καμπίνα, καύσιμα, κιβώτια ταχυτήτων (αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων ), υδραυλικά, αέρια και, επιπλέον, διαχωριστές φίλτρων που χρησιμοποιούνται για την αυτοκινητοβιομηχανία, διάφορα βαρέα μηχανήματα κλπ.

Η εταιρεία προμηθεύει προϊόντα για διάφορες μάρκες αυτοκινήτων:

- Ευρωπαϊκά: Mercedes, Bentley, Jaguar, Fiat κ.λπ.

- Ιαπωνικά: Honda, Toyota, Lexus, Acura, Daihatsu κ.λπ.

- Αμερικανός: GM, Ford, Cadillac, Pontiac κ.λπ.

- Κορεάτικα: Hyundai, Kia, Daewoo , κλπ.

Επιπλέον, κατασκευάζονται προϊόντα για μάρκες αυτοκινήτων κινεζικής, ινδικής και άλλης παραγωγής.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νέα Είδη,
ΕΤΙΚΕΤΕΣ: